Facebook Instagram

Kuntosali

Kuntosalimme on varustettu erityisesti naisille tarkoitetuilla Star tracin helppokäyttöisillä painopakkalaitteilla. Laitteita on monipuolinen valikoima, jotka soveltuvat sekä painon pudottamiseen, kiinteytymiseen ja lihasten kasvattamiseen. 

Vapaapainoalueelta löytyy käsipainot 1-30 kg väliltä sekä laaja valikoima muita harjoitteluvälineitä.

Yksilölliset kuntosaliohjelmat

Treenin tueksi saat meiltä oman yksilöllisen kuntosaliohjelman, joka suunnitellaan sinun henkilökohtaisia tarpeita ajatellen.

Pukuhuone

Pukuhuoneessa sijaitsee lukolliset kaapit, jotka toimivat 1 € pantilla (kolikon saa takaisin kun oven avaa). Suihkut ja infrapunasaunat on aina käytettävissä.

Infrapunasauna

Infrapunasaunan on todettu auttavan treenin jälkeisessä palautumisessa. Fitness Femmessä käytössänne on kaksi infrapunasaunaa, toinen kahdelle ja toinen kolmelle hengelle. Saunoja voi käyttää ympäri vuorokauden. Sauna laitetaan päälle itse, ja se on heti käyttövalmis.

Muistathan että hygieniasyistä infrapunasaunoja tulee käyttää pyyhkeeseen kietoutuneeena.

Solarium

Solarium sijaitsee välittömästi pukuhuoneen yhteydessä, eikä sitä tarvitse varata erikseen. Solarium toimii kolikoilla (0,5 €, 1 € tai 2 €) tai sirukortilla jonka voit lunastaa vastaanotosta. Hinta määräytyy keston mukaan. Katso hinnasto »